Det ser ud som i går, at Alien .are ramte det 20-årige mærke i PC-spilbranchen, men nu er det gået videre til et helt kvart århundrede. For at fejre rentable passage af tid, Dell-ejet gaming mærke har lanceret en opdateret version af sin eneste tilbageværende Alienware PC, Alienware Aurora (hvis du tæller, er det nok betragtes som den R13). Den nye model bevarer den samme blobby design æstetik-normalt benævnt “organisk” – mens den stadig styrer en næsten fuldstændig revision inde og ude. Det er blevet blobbier og større, men med mere effektiv køling og et smartere layout.

 

Vi ved ikke noget om konfigurationer, priser eller tilgængelighed; Dell siger, at det er planlagt at komme “senere i efteråret.”Sandsynligvis PR-tal for”, efter at Intel frigiver sine 12. gen K-serie desktop CPU ‘ er.”Acer annoncerede allerede et system, der inkorporerede de nye processorer tidligere i denne uge, Predator Orion 7000, så vi forventer at høre om dem inden for de næste par uger. Så jeg ville ikke blive overrasket, hvis Aurora også tilbyder DDR5 og PCIe 5 support.

På ét niveau, det er lidt trist, at Alienware er kapret første gang, man har til Aurora, der har været stationære gaming-pc hæfteklammer for år, som en gennemsigtig side panel (EMI skærmet) og otte belysning zoner (op fra fire) — selv når du tænker over det, uden at den gennemsigtige side panel er det virkelig ikke brug for mere end fire zoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.