“Hvis vi vil have en god politik”, siger han, “Vi skal have gode data. Det betyder en god kvalitet af data. Alle disse processer skal være etablering, fordi vi har brug for og regulering”.

Eller i oversættelse-etablering af processen med dataindsamling, som er grundlaget svrhovitih politik-svrhovitih fysisk politik , for eksempel – baseret på reglerne – som Desværre, vi ikke har (og hvornår har vi dem-jeg ved ikke).

 

“Hvis vi vil have en god offentlig service, “siger en anden,” er vi nødt til at have dem, der bedst fungerer for brugerne. Det er konstatan arbejde”.

Eller i oversættelse – – Vi har ingen id., på dette tidspunkt – 10 og en halv måned efter, at Montenegros parlament kom til at stole på vores regering – hvad er gode offentlige tjenester. Vi har en god offentlig service, ligesom vi ikke har dem, de ville have været en direkte konsekvens af vores konstante arbejde og engagement. Det faktum, at vi ikke har dem, hvilket indikerer en mangel på arbejde, ne .alaganje, og meget sandsynligt i vores magtesløshed – det er, som en regering, vi fokuserer på de vigtigste spørgsmål.

Disse par bezvremenih sentencija, lige har nævnt, jeg har ikke gjort op – jeg løb ind i dem på Twitter-for Regeringen i Montenegro, og det helt tilfældigt, i et forsøg på at informere om den kontekst, som chefen Mitke (prof. dr. Ratko Mitrović – minister for økologi, byudvikling og byplanlægning) igen udmærket sig – denne gang på den såkaldte”. det internationale niveau.

***
De vigtigste indehavere af alle tre grene af regeringen-udøvende, lovgivende og dømmende – de insisterede broderligt, i potonjih Gud ved, hvor mange årtier – den såkaldte. den negative udvalg af personale – vil sige, at vi er i den handling, der var nepotisme, klijentelizam, karijerizam, kronizam, voluntarizam – you name it – der resulterede i, CG, det er klart, der er ingen medarbejdere, der ville være i stand til på sine brede skuldre gennemføre de nødvendige reformer på alle områder. De siger, at CHANCE er alt hvad du behøver kompetent nok – og de siger najsposobnijima det kræver ikke nogen chance. Hvis najsposobnijima ikke du giver mig en chance, de vil selv skabe. Den nuværende regering er ikke skør – og deres forgængere er ikke blevet gale – det åbner vejen for folk uden for den snævre cirkel at blive induceret-og noget jeg ikke ser på dette tidspunkt til nogen, jeg selv bygger en chance.

Så jeg taler ikke om de mennesker, der kender Systemet indefra og ud – og som ved tingenes natur er bekendt med al finesse i dets funktion – som ikke kan hvile, venligst eller nogensinde poivalivalo til strenge regler. Jeg taler om et par unge mennesker og en masse søde piger og drenge – at ved den tid, jeg er tredive, siger – at ville være i stand til at få lokomotivet af vores fremskridt fra den afgrund, hvor lang tid siden survala – og at der efter en omfattende service, tilbage i drive – dvs. på sporene. Jeg taler om den såkaldte. kræfter af kaos og nonsens, der ville, uden tvivl, rejst til forsvar for deres absolutte position. Jeg taler om den såkaldte. politisk vilje, som en betingelse reformer – om viljen, at nej, selvfølgelig-og takket være det faktum, historien om de gode politikker er en historie for små børn.

***
Nu, hvis du ikke har noget bedre at gøre, kan ikke være zgorega at sammenligne et dokument, som der henvises til “Offentlig opfordring til at ikke-statslige organisationer til at foreslå en repræsentant på forslag af den ikke-statslige organisation, der beskæftiger sig med problemer af fysisk planlægning af republikken Montenegro” – og du bør, der er heldig, han henviste til, at “Offentlig opfordring til at ikke-statslige organisationer for at foreslå kandidater/kandidat ikke-statslige organisationer for artikel/icu af Rådet for overvågning udarbejdelse af Fysisk plan For Montenegro” mor til vores ære for hende, og en barmhjertighed – og dokument naslovljenog “Offentlig indkaldelse (ikke-statslige organisationer – op. A.) til forslag fra repræsentative ikke-statslige organisationer i arbejdsgruppen til udarbejdelse af loven om planlægning af rum og byggeri”.

Bag de første papirer/opfordrer stående Kabinet af hr. đenerala Krivokapic, formand for Regeringen I Montenegro, og bag de andre filer/call står nævne gazda Mitke – dvs Ministeriet for miljø, fysisk planlægning og byudvikling. På Mitketov kalder ingen besvaret – eller med andre ord, “inden for den fastsatte tid var der ingen rapporteret kandidat” – hvad vi får besked 30. Juli – hvad angårenereneralovog-opkald-vi får se.

Hvis vi tager atenerenerale lad dit kald 5. Oktober, og forpligtet til, og jeg citerer, “inden for syv dage efter udløbet af fristen for indsendelse af forslag fra kandidater/kandidat (fristen er 10 dage – betyder, at fristen udløber 15. oktobara-op. A.), på sin hjemmeside for at offentliggøre listen over kandidater/kvindelige kandidater, der foreslås til medlemmerne af/ice i Rådet for barnets rettigheder, med navnene på ikke-statslige organisationer, der foreslås” – som falder på en fredag, 22. Oktober – betyder, at præfabrikerede Beslutning om inddragelse af en repræsentant for ikke-statslige organisationer i sammensætningen af RÅDET FOR OVERVÅGNING UDARBEJDELSE af FYSISK PLAN, og ikke af RÅDET FOR BARNETS RETTIGHEDER, bedes du, jeg bør forvente ved udgangen af denne måned, for eksempel.

Jeg ved, alle, der gør dette og rode op – men stadig nødt til at tage sig af detaljerne – fordi bare i detaljerne – især i detaljči .ima (små bogstaver) – leve Djævelen. Det bør erindres, i sang opjevane loop Smokovac – som koster os Gud Fader – bare fordi du ikke møder op i kontrakt med den kinesiske landet og i udlandet-om på konstruktionen af de prioriterede del af Bar Boljari – af Smokovca at Mateševa.

Sidebemærkning, som, i mellemtiden, har allerede afholdt de Første konstituerende møde i Rådet for overvågning udarbejdelse af Fysisk plan For Montenegro – at deres tilstedeværelse er ikke uveličao det/dem,/repræsentant for ikke-statslige organisationer. Det var heldig, beslutningen om uddannelse af Rådet til overvågning af udarbejdelsen af den fysiske plan, som regeringen bragte i 40. sessionen, der blev afholdt den 23. September – det skulle foregå med en beslutning om udnævnelse af repræsentanten for ikke-statslige organisationer i Rådet til overvågning af udarbejdelsen af den fysiske plan.

Og som for de kriterier, der – boss Mitke, for eksempel, ikke-statslige organisationer, der formodes at foreslå repræsentanter i sin Arbejdsgruppe betinget, blandt alle andre, og således at de “i de sidste tre år, i forbindelse med fysisk planlægning og opførelse af anlæg, udført forskning, der er udviklet dokumentet, arrangeret en konference eller et politisk projekt, der sigter på at forbedre situationen inden for fysisk planlægning og opførelse af bygninger” – der var for ambitiøs, og selvfølgelig – så đenerale Krivokapic til gengæld betydeligt relaksirao Mitketov kriterium: “Ret til at foreslå kandidater – repræsentanter for ikke-statslige organisationer, der er medlemmer af Rådet har ikke-statslige organisationer, som er registreret og opererer i de områder af landskabspleje, protornog planlægning og gennemførelse af strategiske dokumenter vedrørende fysisk planlægning”. Så ,enerenerale ikke på udkig efter noget i særdeleshed – bare kigge efter den gode vilje.

Og nu i live så jeg ikke, at du vil være mindst en ikke-statslige organisationer, der svarer påenereneralov-opkald.

Det vil jeg vædde på! Gud at lade mig vide!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.