“Nicholas poesi ligner et lille stykke Scepanovic, lad ikke nogen stille spørgsmålet-Hvad prøver digteren at sige. Han er så klar og eksplicit i sit vers, at det ikke giver plads til læseren at blive forvirret eller overvældet. Der er en anden kvalitet af”overbevisende og overbevisende poesi”.Hun vil ikke lade overfladisk læsning eller overfladisk hukommelse, fordi, med troværdig og effektiv, der er ingen gætteleg.“
Dette er indtryk fra journalister Dra .en Draskovic om den første Šepepanovi .evoj .birnci sang “Me, leave me”.

Forfatteren, der også er en amatør skuespiller og deltager i mange kulturelle og kunstneriske projekter i sin fødeby, i går aftes mine medborgere, for første gang, ifølge rekacijama publikum, meget vellykket præsenteret som en digter.

“Jeg elsker at betegnelsen ” overbevisende og slående poesi”, for ifølge denne slags poesi er der ingen misforståelser og ingen barrierer. Uanset hvordan i nogle opholdt bøger og poesi og nice, ingen, der ikke forstår mindst ti Nikolinih sange. For at forstå dem, læse dem et par gange mere, ønsker at huske et vers… En overbevisende og kraftfuld poesi skaber udvalgte og talentfulde digtere. De tillader ikke læseren let at lave omslaget, til ne .ainteresovano gør en pause i læsningen, hans tanker vandrer til det trivijalnoj forsvar af bogen og spørgsmålet – Hvad prøver digteren at sige…”han sagde Draskovic.

Ifølge ham, “bogen” bare forlade mig, jeg har brug for at ” rastrii “Montenegro og regionen, og af forfatterne forventes at fortsætte med at føle, at”hver Kor ar ny”.

 

Hvordan sagde professor sne .ana Scepanovic -ururasovi,, samling af “mig, Forlad mig”, ikke kun antyder, men bekræfter også den modne digter, liriaraara, der mødte livet, en mand, der virkelig elsker og lider, en kunstner, der tænker på menneskets eksistens…“

Hun sagde, at hun Scepanovic “og boheme og skuespiller og vært og recitator og vinder af klasse quizzer viden, men også vittig loudmouth, der fortæller vittigheder og anekdoter fra Basketball klub, Teater, KUD, barer, skoler…..“

“I de fem divisioner af hans første samling af digte, bosatte poetik naititanog mand. En, der i livet læste de store forfattere og digtere, og som han lærte at brucie tekster, som saopttav og din holdning. De fleste impresonira den måde forfatteren spiller med bundet og løs linje, med ord,antikke i .ra .ajnim midler, med tegnsætning…Lugter i hans sange og pub og en harmonika og en cigaretrøg og lipa, og æblet og alkohol. Kolapjevaju i sine sange af is og sne, kolainsinski Sibirien og wildolfs vilde hjerte, zaiskre, meget ofte, ironi og sarkasme til dem, der lever, jager en beregnet Kvindelig dagligdag,” sagde Scepanovic -ururasovi..

Šepepanovieveeve digte reciterede sine venner, blandt dem var en skuespillerinde Anelelija Rondovi., musiker Peko Minic, skuespiller-amatør Jovan Brothers Popovic, iværksætter Vladan Bulatovic…Orkester “To og en halv hatte”, Davor Sedlarević og Nikola Todorovic, til lejligheden, komponovali de traditionelle former for tekster fra samlingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.