Den kommunale administrations forpligtelse til udvikling af den næste sommersæson i Marina di Vecchiano fortsætter. “I de seneste dage som kommunal administration har vi fremsat en række anmodninger til de ansvarlige institutionelle organer for at garantere de sædvanlige tjenester, som vores kyst tilbyder borgere og turister-forklarer borgmesteren i Vecchiano Massimiliano Angori – specifikt: til havnen i Livorno, også for badesæsonen 2022, har vi bedt om tilgængeligheden til at udføre overvågningstjenesten på stranden i Marina di Vecchiano; på provinskommandoen for brandvæsenet i Pisa bad vi om bekræftelse af tilgængeligheden til at udføre skovovervågningstjenesten; og til sidst på USL Nordovest bad vi om afsendelse af specialiseret personale for at sikre, som det nu er sædvanligt, en førstehjælp sanitær garnison aktiv i hele sommersæsonen. Dette er tjenester, der engang er tildelt og reguleret gennem særlige aftaler, vil blive leveret takket være økonomiske ressourcer, der er en del af det kommunale budget” tilføjer den første borger.

Ansøgning om tildeling af nul Oasis
I mellemtiden, indtil den næste 5 April er det muligt at ansøge om den åbne procedure for koncession af strand udstyret med faciliteter til tjeneste for badning og kiosk bar i Marina di Vecchiano, kaldet Oasis nul. “Beløbet baseret på auktion er 360.000 Euro i 6 år, med koncessionens start fra 1. maj 2022 til 30. September 2028-forklarer borgmester Angori-koncessionen inkluderer
forvaltning af udstyret strand og kiosk bar, med mad og drikke service. Det skal bemærkes, at kommunen Vecchiano lige i nærheden af denne struktur for nylig har gennemført en række indgreb, både på adgangsstierne for at erstatte hegnet og skabe Udvekslingsområder med mennesker, der bevæger sig i kørestole, og i forhold til udviklingen af parkeringspladser dedikeret til handicappede, for at gøre stranden mere og mere tilgængelig for alle, selv for de mest skrøbelige mennesker, der har handicap”.
Koncessionen af Oasis nul kan fornyes i yderligere 6 år, underlagt en positiv udtalelse fra byadministrationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.