“Handelsagenter gør også deres stemmer hørt med regeringen for at lægge en dæmper på brændstofpriserne uden for kontrol. Som kategorierne af vejtransportører og ledere af brændstofanlæg beder vi stærkt om en øjeblikkelig indgriben af sterilisering af moms”. For at hæve alarmen fra dem, der bruger bilen hver dag til deres arbejde, er Gianna Taddei-præsident Fiarc Toscana Nord, fagforeningen for handelsagenter i Confesercenti.

“Stigningen i brændstofomkostningerne forårsaget af den tragiske internationale krise i Ukraine, som skal have enhver interventionsprioritet, sætter også de handelsagenter, der dagligt bruger bilen til at arbejde, i vanskeligheder – understreger Taddei – i gennemsnit rejser en handelsagent 50.000 kilometer om året, og bilen repræsenterer dets vigtigste arbejdsredskab. I dag overstiger prisen på diesel brændstof, og vi er nødt til at gå 10 år tilbage for at finde en pris på gas til omkring 1, 90 euro og prisen på diesel til omkring 1, 78”. Ifølge præsidenten Fiarc Toscana Nord “statsintervention er nødvendig. Punktafgifter og moms udgør størstedelen af prisen og nærmer sig 60% af det, vi forbrugere betaler, og vi kan ikke foregive at ignorere det. Af denne grund tilslutter vi os efterspørgslen efter MOMSSTERILISERING. Forslag, der allerede er lanceret af National faib, Unionen af tankstationer i Confesercenti. Det er klart, at handelsagenter, såsom forbrugere og tankstationer, er ofre for denne situation. Reduktionen af skattekomponenterne i brændstofprisen for amerikanske handelsagenter er en prioritet”.

Men netop i dette vanskelige øjeblik for kategorien er der stadig dem, der tror på erhvervet som forklaret af Pisan-områdechefen for Confesercenti Toscana Nord Simone Romoli. “Øjeblikket er virkelig svært for dem, der får bil til at rejse deres job. Men der er også dem, der stadig tror på dette erhverv og for blot et par uger siden påtog sig aktiviteten som handelsagent. Jeg taler om Cina Sagaci, en salgsagent, der arbejder inden for møbel-og designsektoren for interiør og eksteriør, der har gjort brug af vores konsulenttjenester til åbning af moms-og skatteregistrering, analyse af agenturets mandat og registrering hos handelskammeret. Romoli-fra min side af skattekonsulenten Cristina Savioshi og Stefania Micco fra Start-up & development-sektoren, et stort held og lykke”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.