Hospitalet i Pisa er i centrum for de inspektionshandlinger, der fremmes i Toscana-regionen af to rådsmedlemmer fra Pisa, Elena meini (Lega) og Diego Petrucci (Fratelli d ‘ Italia). De to spørgsmål, der blev annonceret af de samme politiske repræsentanter, starter fra den position, der tilskrives Universitetshospitalet i Pisa i rangeringen ‘bedste hospitaler’ 2022 for Italien, der for nylig blev offentliggjort på NES et skridt tilbage, selvom nosocomio pisano i 2020 var i 34 stillinger

Rangordningen er udarbejdet for 27 lande, herunder Italien. Gennem udarbejdelsen udført af Dataanalysestedet Statista indsamler rangeringen udtalelser fra sundhedspersonale, der er inviteret til at deltage i online spørgeskemaer (vægt i dommen 50%), brugerfeedback (15%) og kvalitetsindikatorer (30%) såsom statistik over dødsfald eller komplikationer efter kirurgiske operationer. Sættet af undersøgelser genererer en score, der skitserer placeringen. Verdensomspændende NES For Italien var det med hensyn til data om patienttilfredshed og kvalitetsindikatorer baseret på rapporter frigivet på portalen doveecomemicuro.it.

“Nedgraderingen af cisanello – hospitalet-angriber Elena Meini-er en meget alvorlig kendsgerning, som ikke må minimeres af pligterne. At gøre ‘som rejer’, i øvrigt i en meget delikat og vigtig sektor som sundhedssektoren, er klart synonymt med ineffektivitet, og et af de seneste beviser for de forskellige mangler, der findes i den førnævnte struktur, er de lange timers ventetid på skadestuen, som for nylig blev fordømt af Nursind. Et problem, der involverer en række kritiske spørgsmål, ikke kun for de indlagte og deres familiemedlemmer, men også for det medicinske og paramedicinske personale, som, selvom de engagerer sig med den største professionalisme og dedikation, naturligvis synes at være i store vanskeligheder med at styre denne byrdefulde arbejdsbyrde”. “I betragtning af, at for at opretholde det katastrofale samlede budget for toscansk sundhed blev de forskellige Asl bedt om at reducere udgifterne til i alt 300 millioner euro – konkluderer Meini – har vi udarbejdet et spørgsmål, hvor vi beder om en redegørelse for, hvad der sker i Cisanello, og hvilke indgreb der menes at blive taget for at løse, ikke i bibelsk tid, de tunge og gentagne problemer med den samme nosocomio”.

“I lyset af nedgraderingen af Universitetshospitalet pisana, der har mistet 10 positioner i rangeringen ‘bedste hospitaler’ udarbejdet af det amerikanske magasin Ne rivista”. Den regionale rådmand for Fratelli d ‘ Italia Diego Petrucci, medlem af Sundhedskommissionen, og Antonella Scocca, revisor for FdI i Sundhedskommissionen, stiller dette spørgsmål. “Desværre var de grunde, jeg rejste for ikke at stemme for bekræftelsen af direktør Silvia Briani som sundhedschef i Pisa, berettigede og aktuelle. Nu spurgte jeg guvernøren Giani og rådmanden for sundhed på hvilken måde de har til hensigt at gribe ind for at afhjælpe den aktuelle situation, og om de har verificeret, om de svarer til udsagnene fra Dr. Malacarne om parametrene for objektiv evaluering, kvalitet af pleje, hensigtsmæssigheden af brugen af ressourcer, forskning? Som anført af E primario chef for anæstesi og genoplivning Paolo Malacarne nedgraderingen har hovedsageligt to årsager: ledelsens manglende interesse i den objektive evaluering af afdelingerne og selvhenvisningen. En nedgradering, der også skyldes, igen ifølge Malacarne, på grund af computeriseringens tilbagegang, fremgår også af manglen på en elektronisk medicinsk journal i intensivpleje og den manglende interesse, som ledelsen har vist gennem årene mod den objektive evaluering og de tilbudte tjenester”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.