Lad os bede for rammen af Mini” i “Tooden regel”, to su romaner af den berømte amerikanske forfatter John Irving. “Molitva for Ram af Mini” er en af de største bestselero jeg high school undervisere i SAD-klassikere er to uformindsket styrke tegn, der er relateret til erhvervslivet. “Her er reglerne”, så de er bogen om den undvigende fest, de er de mindste af reglerne, men de forbliver den ædle og slags ånd. John Irving tilhører me .u den bedste af savremen.han er en forfatter af koga chitaoci vole i saosjeæaja sa hans karakter. På grundlag af hans moralske indgreb har buttercup ikke taget hensyn til det gode. Begge Irvings romaner blev for nylig udgivet af Laguna.

“Bed for Miniens Ram,” syvende er IR .ins roman. Udgivet i 1989. godine, hun er et vidne til John Villa og hans bedste ven, Owen Mini, der voksede parasitically i den lille slot Gremsend, i deres Hempshire, under de halvtreds år med anvendelse af en Bolt. Rammen er en untypical mand med en voksende og voksende oplevelse, med en atypisk kamp af huden med et stort terræn, men dette er kendskabet til vlasticitet i dødsøjeblikket. Vilrajt og Mini-spil til lille liga Baseball. Når et skur rammer en flagermus, dræber det Johns skjorte, og det får mig til at føle mig bedre. Ram Mini nægter at fortælle os, at det var en ulykke. Han er dræbt for at blive Guds næstkommanderende for Guds Okse. Djechaks religion er mærkelig i det mindste. Godinprolase. John i Rami su momci stasali for Sovjetunionen. En række begivenheder vil vise, aterithers guddommelige plan ikke kun er forestillet.

 

Roman udnyttede altid den seneste roman af Gintert Gras ” Limeni Dobos.”Gras havde en stor Utica på John Irving. Hovedpersonerne i begge romaner, Ram Mini-i Oscar macerate, Diels de samme initialer, ligesom nogle andre egenskaber, men deres Vidner viser nogle paralleller. Jeg er Irving selv. “Bed for Minnieens Ram”, Jeg føler, hører, una .ares og adskilt fra radnju. Ideen om at forsvare Irvings roman bavi er at målrette åndelige opfedning, samt betydningen af den tro, opfedning af social retfærdighed, og begrebet sudbine, i forbindelse med blodig procession. I løbet af cijelog-romanen pisac giver han en kritiker af den organiserede religion og hykleriet af manden. Jeg føler, at den åndelige dimension fremhæves af ramens dygtighed til soporific death. Sasvim er overbevist om, at AT DØ er et “Guds instrument”, så at tjene nogle gode og vigtige SVR. Så han kender datoen for hans død, og at hvis heltens rang dræber ham, eller Jeg bebrejder en fyr. Jeg føler, at det er lidt vagt om, hvordan man gør det.

Ovej Irvins roman udtænkt som et spild af tre forskellige vidner fra Johns anbringender, sadisme, og fra ramens grav. Pisac er ideen om hronologisk overtalelse af samfundet; vidner til deres (især Rams) voksne liv; som vidner til Johns liv efter døden. Tre uger med aktuelle strækninger tilbage til en dag, hvor han forudsagde, at det ville give mening.

Selv om mange af Irvings “regler” overvejer bøger om abort, er det ikke sandsynligt, at pisac fokuserer på opfedning af individuelle folks sudbins eller på problemerne. Helten ovejijesti, Homer Vels odsta på børnehjemmet gradica Sendt Klauds i Marin, chijij er leder af dr Vilbur LARC. Lærken ved hendes seng tilbyder aborter og giver hustruerne en chance for at levere ægteskab til en ikke-valgt djecastava under dækket af hans isolerede institution. Atmosfære-u er Sendt Klaudsu er meget živopisna doc x de to parter har indgået škripi kireta duž væggen materice u drugoj prostoriji plaču novorođenčad u trećoj den leš koji kontrol på obdukciju u četvrtoj bio-otpad u så tromjesečnog fetusa, u dvorištu jedno siroče vuče den anden u-praznoj kutiji af urinarnih katetera. Læge Lærch gaji beordrer sympati for unge Homer, og vi lærer ham som assistent, og han siger, at hvis han findes i praksis med gynækologisk praksis, vil han være det. Eller Homer er ambivalent: han, naime, slagger tim for at have hustruer for at have ret til abort, eller den samme byrde, som han anser for ikke at være rigtig for dem at gøre det. I dette tilfælde er han død i børnehjemmet. Under omstændighederne er forholdet mellem disse to mennesker ikke så let at bryde op, og Homer er tvunget til at tage ordrer fra byen Saint Klauds,fordi han er en stille partner på børnehjemmet, men doktor koji er en uselvisk i Helligånden.

Poenta, når John Irving er til stor fordel-du spiser, at du afstås af ushers for at lave højere regler. Heroisme ligger i at skjule de rigtige, at de blev placeret på væggen eller isclesan skalpellen, men jeg tror, at hun ved, uanset hvad. Så lægen Larch skriver homer Velsu, hans næstkommanderende til sin søn, og tilsyneladende en uvelkommen besøgende – ” hvordan kan du nægte dig selv ret til at læse, når så mange koner forlader at kæmpe for sig selv? Hustruer har intet valg. Hvordan kan du give det til slobod for ikke at hjælpe folk, der ikke er fri til at hjælpe andre?”

“Der er regler” su roman for os alle som vole Dikens. Prateæi voksede op på en måde, Irvings roman mødte en række vigtige temaer og motiver. På denne måde er det moralske aspekt af abortus af U .imajuci i lyset af alle problemerne omkring situationen, at der er en tendens til, at en ulykkelig kone underkaster sig noget forfærdeligt. Til forfatteren nijes Stran er der ikke drikke af ondskab, misbrug, utroskab, homoseksualitet, racisme eller incest. Tegnene står over for et rugende dilemma, han skal beslutte, at han skal forstå reglerne eller ej.

John Irving er ro inen i e .eter i 1942. godine jeg bor i øjeblikket i Toronto. Det er National Book A .ard 1981 for” Svijet efter Garp”. godine, jeg Oskara for den bedste readapted scenarie for “selv regel” 2000 godine. Hans bøger er oversat på højere end tredive fem sprog, men hans første roman er ” Molitva for a battering ram.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.