Åbningen af udstillingen “Junk i Lubardinom landskabet” i går aftes startede de ceremonien dedikeret til den 28 .. Oktober, befrielsesdagen og dagen for Herceg Novi kommune.

Novskoj publikum blev præsenteret værker fra den rige samling af Instituttet, Petar Lubarda, som er en hyldest til den store maler. Udstillingen er, som det fremgår af kommunen, implementeret i samarbejde med den offentlige kulturinstitution” Herceg Fest ” og Stiftelsen Petar Lubarda.

 

“Du kan se værker af de yngre og mellemste generationer og allerede afirmisanih kunstnere, hvilket er meget interessant, fordi alle kunstnere er forskellige til at besvare emnet, og værkerne blev skabt i perioden fra 2010. Indtil 2018. år. Dette er en slags hyldest til Peter Lubardi,” sagde arrangøren af udstillingen Vojislav Kilibarda.

“Lubarda er en tænker af kunst. Hver af hans kompositioner er uden sidestykke, og du, når når du ser Lubardinu billede til ne .aborava slid i opfattelsen. Denne udstilling har sin betydning, fordi den viser, at unge Lubarda præsenterer som evigt tema og inspiration”, siger professor og dette års vinder af oktoberprisen, Cherry Kosovi.officielt otovorila udstilling.

Udstillingen” Junk i Lubardinom landskabet ” i hallparkens foyer vil være åben indtil 30. Oktober.

Aftens program for ceremonien til ære for dagen for kommunen fremme af monografien La .ar Seferoviaa “Herceg Novi – en by af monumentale fæstning”, i Hall Park 19 timer. Inden for rammerne af sportsprogrammet åbnes i dag jubel, 10. Skak turnering” Memorial Obrad manojlovi””, i “Play” af 10 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.