Pontedera Kommune har tre nye skolebusser. De blev købt i en operation født i synergi med Unione Valdera. Et valg ledsaget af forbedringen for chaufførernes tal. “Indsatsen for at forbedre den materielle og immaterielle infrastruktur i Skoletjenesten er konstant, og vi har forsøgt at sikre, at vanskeligheder bliver muligheder – siger borgmesteren i Pontedera Matteo Franconi-vi gjorde det på Dino Carlesi-Polen, på skolen i Via dell’ Olmo, og vi har besluttet at fortsætte med at gøre det også med den direkte styring af skolebusserne for at sikre kvalitet, sikkerhed for Service og evne til at imødekomme nye behov. Og derfor-tilføjer Franconi-går købet af disse tre nye skolebusser i denne retning, flankeret af forbedringen for chaufførernes tal. Der er derfor en investering, både på beskæftigelsessiden og på midlerne”.
“Kommunen Pontedera og Unione Valdera, med nye ressourcer, går videre med fornyelsen af skolebusflåden – erklærer rådmanden for skolepolitikker i kommunen Pontedera Francesco Mori-målet er at forbedre kvaliteten af tjenesten også med fornyelsen af flåden, stadig mere effektiv og funktionel til behovene i en ekspanderende service. Dette er-forklarer Mori-nye køretøjer, der overholder de nyeste regler, derfor med bæltesæder, øjeblikkelig og let at vaske og med plastoverflader, der let kan håndteres under sundhedsmæssige nødsituationer som den, vi har været udsat for i to år. Kort sagt er dette midler, der reagerer godt på behovene i en voksende tjeneste, og som har som mål at vokse yderligere”.
For præsidenten for Valdera Union Arianna Cecchini “i et historisk øjeblik præget af pandemien fremhæver fornyelsen af flåden dedikeret til skoletransport en investering i skolesektoren, der er absolut vigtig, som kommunerne gennem den tilknyttede ledelse har lagt opmærksomheden på”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.