Den 19. marts, som hvert år, fejres Fars dag. Ved denne lejlighed, i hele Italien, forbruges San Giuseppe, slik af Campania oprindelse og nu værdsat i hele landet. Med en udsøgt smag kan de også tilberedes derhjemme. Lad os se opskriften.

Ingrediens
Nedenfor er ingredienserne til fremstilling af San Giuseppe:

vand 500 ml;
mel 300 gr;
magarina 125 gr;
æg 7;
en knivspids salt;
en knivspids bagepulver;
en teskefuld sukker.
Forberedelse
Læg først vand, salt og margarine i en gryde. Når kogningen er nået, skal du fjerne den fra varmen og tilsætte det sigtede mel under omrøring kraftigt med en træske.
Derefter sættes gryden tilbage på ilden og fortsætter med at røre i mellemtiden, indtil dejen kommer ud af bunden og potten.
Lad afkøle og tilsæt æggene et ad gangen, bland alt godt. Tilsæt en knivspids gær og rør, indtil du får en glat og homogen blanding.
Den således opnåede forbindelse skal derefter overføres til en sac-a-poche med en stjerneklar dyse. Lav donuts.
Sæt på ilden en gryde med en høj kant med masser af olie til stegning, for at bringe til en temperatur mellem 160 e og 170 C
Når olien har nået den ideelle temperatur, dyppes en eller to skiver. Drej gryden flere gange i den varme olie, indtil den er helt gyldenbrun. Tøm dem på dette tidspunkt med en skåret ske og læg dem på flere lag køkkenpapirhåndklæder for at lade overskydende olie dræne.
Når de er kolde og har mistet den overskydende olie, skal du lægge cremen i en rørpose og pynt gryden med cremen og en sort kirsebær i sirup i midten. Drys til sidst med pulveriseret sukker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.